13 Haziran 2012 Çarşamba

Başmeleklerle Renk Meditasyonu için Yaşam Çizgisi Rakamınızı Bulmak


Hepimizin bize ait, uyum sağladığımız özel bir rengimiz vardır. Eğer böyle favori bir renginiz varsa ve o rengi kullandığınızda etrafınızdaki insanların beğenisini topluyorsanız, büyük ihtimalle başmeleklerle kolayca çalışabilmek için en uygun renk o olacaktır. Eğer bu rengin hangisi olduğu konusunda kararsızsanız numerolojiyi kullanarak bu rengi saptayabilirsiniz. Yapmanız gereken tam doğum tarihinizi tek bir sayıya dönüştürerek onun denk geldiği rengi bulmak olacaktır.
Şimdi gün, ay ve yıl olarak doğum tarihinizi toplamalısınız. Burada kendi doğum günümü örnek olarak veriyorum;
                      25
                      12
               + 1968        Önce rakamları alt alta yazarak toplayın. Sonra çıkan sayıyı yan yana toplayın.
                  2005 = 2+5= 7
Dikkat etmeniz gereken iki konu var. Eğer rakamlarınızın toplamı 11 veya 22 çıkarsa, artık bundan tek bir rakam elde etmeye çalışmadan toplamayı bırakmalısınız. Çünkü numerolojide bu iki rakam ana rakamlar olarak kabul edilmektedir.
Yaşam çizgi rakamının karşılığına gelen renkler;
1= Kırmızı             4= Yeşil                             7= Mor                         11= Platin veya Gümüş
2= Turuncu            5= Mavi                            8= Pembe                     22= Altın
3= Sarı                  6= Çivit Mavisi                  9= Bronz
Evet, şimdi renginizi biliyorsunuz, yapmanız gereken oturup tamamen rahatlamak. Sonrasında zihin gözünüzde kendinizi bu renkle sarılmış halde görmeye çalışın, sonrasında bu rengin bütün odayı ve ardından evi, şehri, ülkeyi, dünyayı, her yeri sardığını hayal edin. Tüm evreni şifa enerjisi ile yıkayan bu renge iyice bakın. Varlığınızın her noktasında hissedin. Birçok insan bu meditasyonu kendilerine özgü yöntemlerle zenginleştirebilir ve ardından derin bir mutluluk duygusu yaşar. Tüm sorunlarınızı boşaltıp, yerine şifa enerjisi dolduran ve yepyeni bir dünya görmenizi sağlayan spiritüel bir tecrübe yaşamak istiyorsanız mutlaka deneyin.
Aşkla kalın,
Kartal ÖZAL

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler!...