11 Şubat 2012 Cumartesi

Zeyland Çocukları Kampüsü - Ana-Baba Okulları-1


Zeyland Çocukları Kampüsü
Zeynep Giyim A.Ş; Örme ve dokuma çocuk giyiminde entegre bir firma olarak, 1970 yılında başladığı tekstil sektöründeki yolculuğuna bugün lider konumunda devam etmektedir. Tesislerimizde; 0 – 16 yaş çocuğunun sağlığı ön planda tutularak, kanserojen madde içermeyen boya ve aksesuarlarla, Ekoteks 100 belgesi standartlarına, çevre koruma koşullarına uygun üretim yapılmaktadır. Fabrikamız doğal gaz enerjisi kullanmakta ve kojenerasyon sistemiyle kendi elektriğini üretmektedir. Koleksiyonlarımız başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye ihraç edilmekte ve iç piyasada yaklaşık 300 çocuk butiğinde satılmaktadır.
Zeynep Giyim 41 yıllık tecrübesini perakende sektöründe de kullanarak müşterilerine; Türkiye çapındaki Zeyland Çocuk Mağazalarında hizmet vermektedir. Mağazalarımızda Rifle JR, Miimio, Deep West, Zeyland markalarının koleksiyonlarının satışı yapılmaktadır.
Zeynep Giyim, yıllardır kalitesinden ödün vermeden, çizdiği yolda istikrarla yürümekte, ilk günkü dinamizmiyle, heyecanıyla, yenilik ve atılımlarına devam etmektedir. Bu kapsamda sosyal sorumluluk bilinciyle “Zeyland Çocukları Kampüsü” projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. HumanİST Akademi işbirliğiyle düzenleyeceğimiz kampus eğitimlerinde, yarının dünyasını oluşturacak çocuklarımızın bireysel gelişimine katkı sağlayacağımız çok renkli ve faydalı konular ele alınacağı gibi, kimi zamanda çocuklarımızla olan iletişimimizi artırmamız ve onları daha iyi anlayabilmemiz için ebeveynlere yönelik “Ana-Baba Seminerleri” düzenleyeceğiz.  Bu seminerlerin ilki Şubat-2012 de İstanbul Güneşli Merkez ve Maltepe mağazalarımızda. Konusu “Yeniçağın Çocukları”.
Yeniçağın Çocukları
Yeni bir çağdayız; geleneksel yöntemlerle çocuk yetiştirmek artık tek başına yeterli değil. Zamane çocukları, yani "yeniçağın çocukları" çok özel, yüksek bilinç düzeyleriyle yeni çağın farklılığının bilincine sahip olarak doğuyorlar. Onlarla iletişim kurmak için kendimizi geliştirmemiz şart. Peki biz onları yetiştirmeye ve onlara rehberlik etmeye ne kadar hazırız? Çocuklarınızın ne istediğini bilen, kendinden emin ve ısrarcı tavırları karşısında ne yapacağınızı şaşırıyorsanız, bilgi dağarcığına kolaylıkla kayıt eden, sevgi enerjisi yüksek, öz güveni yerinde, korku ve endişelerden sıyrılmış çocuklar yetiştirmek istiyorsanız bu seminer tam size göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler!...